Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Tietosuojakone Oy (Y-tunnus: 2582597-3)
Itämerenkatu 5
00180 Helsinki

REKISTERIASIOISTA VASTAAVA

Puhelin 020 711 8261
Sähköposti info@tietosuojakone.fi

REKISTERIN NIMI

Tietosuojakone Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Tietosuojakoneen asiakkaaksi tai ostanut Tietosuojakoneelta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Tietosuojakone Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden toimitusten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Tietosuojakone Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Tietosuojakone Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Matkahuollon seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Tietosuojakone Oy:n ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Tietosuojakone Oy:n palvelimen käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Tietosuojakone Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.